Meteen naar de inhoud

Apparatuur

Jointmakers en zadentellers

Wij leveren diverse machines en handapparatuur voor het afvullen van Cones® en voor het tellen van zaden. Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote productieomgevingen. Met de juiste apparatuur kun je sneller, efficiënter en accurater werken. Neem bijvoorbeeld onze geavanceerde Mach 6®. Met een ongeëvenaarde productiecapaciteit van maar liefst 216 gevulde hulzen in twee minuten bespaar je enorm veel tijd. Daarnaast voorziet de machine in een compacte, gelijkmatige vulling voor dé perfecte smaaksensatie.

Vulmachines

Met onze geavanceerde vulapparatuur is het vullen van hulzen een fluitje van een cent.

Seed Counters

Wij leveren Seed Counters voor het tellen van zaden en afvullen van verpakkingen.

Vulmachines

Binnen no-time een perfect gevulde Cones®

Met onze geavanceerde vulapparatuur is het vullen van hulzen een fluitje van een cent. Wij leveren diverse soorten apparaten voor zowel het automatisch als handmatig vullen van Cones®.

Mach 6® vulmachine

Voor grote productieomgevingen bieden wij de professionele Mach 6. Het apparaat bestaat uit een roterend plateau, waaraan je per keer maximaal zes vulunits kunt plaatsen. De vulunits zijn verkrijgbaar voor de volgende formaten Cones®: King size en de King size de luxe. Afhankelijk van het aantal toegepaste vulunits produceert de machine 2.000 tot 10.000 voorgedraaide joints per dag. De Mach 6 garandeert bovendien een compact gelijkmatige vulling.

Vibrations® vulmachine

Een ander alternatief is de speciale Vibrations® tafel in combinatie met vulunits uit de Vibration® serie. Voor elk formaat voorgedraaide huls is er een specifieke vulunit beschikbaar. Afhankelijk van de unit kun je per keer 19 (Super Sized) tot 121 (Small) gevulde hulzen produceren. Door de trillingen wordt het mengsel gelijkmatig verdeeld. Kenmerkend voor de Vibrations® is het compacte design.

Handmatige vulsystemen

Voor kleinere productieomgevingen of ‘thuisgebruik’ bieden wij verschillende handmatige vulsystemen. De vulunits uit Vibrations® serie zijn prima los te gebruiken voor het handmatig vullen van Pre-rolled Cones®. Daarnaast leveren wij een speciale handvulunit voor 36 stuks, voorzien van een praktisch handvat. Voor het handmatig vullen van grotere aantallen biedt de Coolbox® uitkomst. Met de Coolbox® kun je in een keer 120 hulzen vullen. De Coolbox® is verkrijgbaar voor de Small 1/4 en de King Size Cones®.

Voor elke situatie en elke productiegrootte bieden wij de juiste vulmachine. Wij adviseren je graag voor de meest efficiënte keuze binnen jouw productieomgeving.

Seed Counters

Automatische zadentellers

Wij verkopen de Seed Counter voor het tellen van zaden en afvullen van verpakkingen. De klassieke Seed Counter is geschikt voor (middel)grote verwerkingsaantallen. Het compacte design is uitermate geschikt voor het tellen op locatie. Deze prestatieverhogende machine staat bekend om zijn accurate zadentelling. Desondanks kan het soms voorkomen dat de Seed Counter schilfertjes meetelt. Daarom is het belangrijk om de zaden van tevoren goed schoon te maken.

Controle en zekerheid

De vraag naar accurate Seed Counters neemt toe, doordat de verkoop van cannabiszaden stijgt. Zadentelers, zadenbanken en zadenverkopers zijn met de Seed Counter verzekerd van een nauwkeurig zadentelling. De Seed Counter biedt bovendien een ideale controleslag voor de inkoopafdeling.

Zaden tellen en verpakken

Voor het snel en nauwkeurig verpakken van zaden is de klassieke Seed Counter verkrijgbaar in combinatie met een praktische verpakkingsunit. De speciale Counter Carrousel kan tien verpakkingseenheden per rotatie afvullen, waardoor de productiecapaciteit veel hoger ligt dan bij handmatig tellen en vullen. Op de machine kunnen zakjes, blisters of tubes worden aangesloten. De machine stel je eenvoudig af op het gewenste aantal zaden per verpakkingseenheid. Ideaal voor de snelle verwerking van grote aantallen zaden. Maar ook voor het verpakken van kleinere aantallen, bijvoorbeeld voor de consumentenverkoop.

Pre-rolled Cones®

Van 1 tot 1.000 Cones®

Onze premium Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingseenheden. Wij leveren aan zowel de retail, waaronder coffeeshops en (online) headshops, als de tussenhandel.

Consumentenverpakkingen

Wij bieden een breed assortiment kleinverpakkingen, afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker. Het assortiment bestaat uit diverse paperpacks (conische verpakkingen) en blisterpacks. Het aantal Cones® per kleinverpakking varieert van 1 tot 64 stuks. De conische verpakkingen zijn gemaakt van stevig papier en zijn bovendien hersluitbaar. Een andere populaire consumentenverpakking is de kristalheldere blisterverpakking. Zowel de paperpacks als de blisterpacks zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Je kunt ook kiezen voor een maatwerk bedrukking.

Pre-rolled Cones® displays

Cones® is het nummer 1 merk in voorgedraaide hulzen en dat mag gezien worden. Kies voor een opvallende presentatie van de Cones® met onze speciale retail-ready displays. Het stijlvolle verpakkingsdesign verhoogt de attentiewaarde van het merk. In de displays komen de Cones® optimaal tot hun recht. De displays zijn verkrijgbaar in zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Ook hier behoort een maatwerk bedrukking tot de mogelijkheden. De displays worden gevuld afgeleverd en kunnen rechtstreeks de winkel in. Dat scheelt een hoop uitpakwerk.

Bulkverpakkingen

Voor grootverbruikers worden de Cones® geleverd in stevige, stijlvolle kartonnen doosjes. Het aantal Cones® per grootverpakking varieert van 32 of 64 stuks (bulk mini) tot 1.000 stuks. De boxes zijn hersluitbaar. De bulk mini boxes zijn tevens bestemd als consumentenverpakking voor de ‘fanatieke roker’. De boxes kunnen volledig naar wens worden bedrukt als onderdeel van jouw eigen private label.