Meteen naar de inhoud

Pre-rolled Cones®

Intense smaakbeleving

MountainHigh® is een van de grootste internationale spelers op het gebied van voorgedraaide papieren hulzen. Onze Cones® zijn gemaakt van het dunst mogelijke vloeipapier, voor een intense en 100% neutrale smaakbeleving. Met onze kant-en-klare Cones® kan iedereen genieten in een handomdraai.

Aangename rookervaring

Met de Cones® van MountainHigh® trakteer je jouw afnemers op een plezierige en aangename rookervaring. Het kwalitatieve vloeipapier garandeert een gelijkmatige en langzame verbranding. De voorgedraaide hulzen zijn voorzien van een stevig cardboard filter. De Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, formaten en besteleenheden. Naast onze bewezen succesvolle Original Pre-rolled Cones® leveren wij ook Natural Cones® en Bio Organic Hemp Cones®.

cones icon

Natural Cones®

Natuurlijk vloeipapier

Trakteer klanten op een puur natuurlijke rookervaring met onze Natural Pre-rolled paper Cones®. De voorgedraaide hulzen zijn gemaakt van ongebleekt en 100% natuurlijk vloeipapier. Dat is precies wat de moderne consument graag ziet: ‘hoe natuurlijker, hoe beter’. Uiteraard zonder in te leveren op het rookgenot: Ook onze natuurlijke Cones® garanderen een optimale smaakbeleving en een aangenaam rookplezier.

Een betrouwbaar merk

Cones® is sinds 1994 onze officiële merknaam voor voorgedraaide papieren hulzen. Het merk staat synoniem voor kwaliteit, gemak en de ultieme rookervaring, en wordt alom gewaardeerd. Het natuurlijke vloeipapier is voorzien van het originele Cones® watermerk, voor een optimale merkherkenning en echtheidsgarantie. De Cones® Natural zijn voorzien van een geïntegreerd cardboard filter. Deze innovatieve filtertip zorgt voor en optimale rookcirculatie en voorkomt inademing van het mengsel.

Verschillende formaten natuurlijke Cones®

De Pre-rolled Cones® Natural zijn verkrijgbaar in negen verschillende formaten. Van Small en de populaire King Size tot Giga. Voor de meest gangbare formaten hulzen leveren wij tevens diverse soorten vulapparatuur. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een groot aantal verpakkingsoplossingen. Wij leveren zowel retail-ready verpakkingen als bulkverpakkingen.

Bedrukte Cones®

Zowel de voorgedraaide huls als het filter kunnen wij naar wens in kleur bedrukken. We beschikken over een groot aantal standaard bedrukkingen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp. Op het gebied van verpakkingsdesign bieden wij eveneens verschillende drukwerkopties voor een opvallende presentatie.

Wil je meer informatie over onze Cones® Natural? Download de brochure of maak een vrijblijvende afspraak.

Original Pre-rolled Cones®

Het ultieme rookplezier

MountainHigh® is wereldwijd marktleider in Original Pre-rolled Cones®. Onze voorgedraaide papieren hulzen staan bekend om hun ultieme rookplezier. De hulzen zijn gemaakt van zeer transparant en ultradun vloeipapier. Sterker nog; onze Cones® zijn gemaakt van het beste én dunste vloeipapier ter wereld. Dat is onze garantie voor een optimale smaakbeleving en een intens rookgenot.

Een sterk merk

Cones® is al sinds 1994 hét vertrouwde merk voor kant-en-klare papieren hulzen. Het vloeipapier is voorzien van het originele Cones® watermerk, voor een optimale merkherkenning. Daarnaast zorgt het watermerk voor een gelijkmatige verbranding van het vloeipapier. De voorgedraaide hulzen hebben een minimale papieroverslag (circa 3 mm) en een minimale lijmnaad (circa 0,7 mm). De lijm is geschikt voor consumptie. De Cones® worden geleverd met een geïntegreerd cardboard filter. Deze innovatieve filtertip zorgt voor een maximale rookdoorlatendheid en een minimale mengseldoorlatendheid. Al deze eigenschappen garanderen een zeer aangename en plezierige rookervaring.

All size Cones®

De Original Pre-rolled Cones® zijn verkrijgbaar in negen verschillende formaten. Van Small en de populaire King Size tot Giga. Voor de meest populaire formaten hulzen leveren wij tevens diverse soorten vulapparatuur. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een groot aantal verpakkingsoplossingen. Wij leveren zowel retail-ready als bulkverpakkingen.

Maatwerk oplossingen

Voor zowel de voorgedraaide hulzen als voor de verpakkingen bieden wij customized oplossingen. Zo kan het vloeipapier van de Orginal Pre-rolled Cones® worden voorzien van een eenkleurige opdruk, voor extra attentiewaarde. Ook op het gebied van verpakkingsdesign bieden wij verschillende maatwerk oplossingen voor een opvallende presentatie. De verpakkingen kunnen fullcolour naar wens worden bedrukt.

Wil je meer informatie over onze Original Pre-rolled Cones®? Download de brochure of maak een vrijblijvende afspraak.

Bio Organic Hemp Cones®

Biologische jointhulzen

Maak kennis met onze nieuwste generatie voorgedraaide hulzen: Cones® Bio Organic Hemp. Deze Cones® zijn gemaakt van biologische, organische hennep. Het hoogwaardige vloeipapier is volledig biologisch geproduceerd en vrij van chloor en chemicaliën. Gebruikers worden getrakteerd op een 100% neutrale smaakbeleving en een pure rookervaring.

Hoogwaardige eigenschappen

Net als bij de Cones® Original en Cones® Natural staan gemak, plezier en genot centraal. Met onze kant-en-klare biologische Cones® kan iedereen in een handomdraai genieten. Just fill it. De biologische voorgedraaide hulzen zijn voorzien van een geïntegreerd cardboard filter, voor een optimaal rookcomfort. De innovatieve filtertip zorgt voor een maximale rookdoorlatendheid en een minimale mengseldoorlatendheid. Het flinterdunne vloeipapier is bovendien voorzien van het originele Cones® watermerk, voor een optimale merkherkenning en echtheidsgarantie.

Verschillende formaten biologische Cones®

De Cones® Bio Organic Hemp zijn verkrijgbaar in negen verschillende formaten. Van Small en de populaire King Size tot Partyformaat en Giga. Wij leveren tevens diverse soorten handmatige en automatische vulapparaten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een groot aantal verpakkingsoplossingen, waaronder blisterverpakkingen en kartonnen displays.

Maatwerk Cones®

Zowel de voorgedraaide huls als het filter kunnen wij naar wens in kleur bedrukken. We beschikken over een groot aantal standaard bedrukkingen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp. Op het gebied van verpakkingsdesign bieden wij eveneens verschillende drukwerkopties voor een opvallende presentatie. Vraag naar de mogelijkheden van onze bedrukte Cones®.

Wil je meer informatie over onze Cones® Bio Organic Hemp? Download de brochure of maak een vrijblijvende afspraak.

The Cone+®

Het ultieme rookplezier naar een hoger plan.

MountainHigh® is wereldwijd marktleider in Original Pre-rolled Cones®. Onze voorgedraaide papieren hulzen staan bekend om hun ultieme rookplezier. En dit hebben we nu naar een nog hoger plan getild met de Cone+®. Deze hulzen, gemaakt van het bekende zeer transparant en ultradun Cones® vloeipapier, bevatten de CTIP™.

De CTIP™ is een conisch gevormde filtertip die nano-beads van geactiveerd carbon bevat.  Deze nano-beads hebben dezelfde eigenschappen als geactiveerd carbon gemaakt van hout, kokosnoot schil etc. etc. , alleen de samenstelling is compleet anders. De ronde beads zijn gemaakt van mineralen. Na diverse testen in het laboratorium bleken de nano-beads beter CO, nicotine en teer te filteren dan het traditionele geactiveerd carbon.

De CTIP™ filter het slechte, niet het goede. Daarnaast koelt het ook de rook af. Dit samen zorgt voor een extra optimale smaakbeleving en intenser rookgenot.

Een sterk merk

Cones® is al sinds 1994 hét vertrouwde merk voor kant-en-klare papieren hulzen. Het vloeipapier is voorzien van het originele Cones® watermerk, voor een optimale merkherkenning. Daarnaast zorgt het watermerk voor een gelijkmatige verbranding van het vloeipapier. De Cone+® heeft als basis de Cones® King Size huls en wordt geleverd met een geïntegreerd CTIP™ filter. Deze innovatieve filtertip zorgt voor actieve filtratie en afkoeling. Al deze eigenschappen garanderen een zeer aangename en plezierige rookervaring.

Cone+® versies

De  Pre-rolled Cone+® is verkrijgbaar in de populaire King Size maat, in zowel Original als Natural papier. Getest en geschikt bevonden voor al onze vulapparatuur. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een groot aantal verpakkingsoplossingen. Wij leveren zowel retail-ready als bulkverpakkingen.
Wil je meer informatie over de Pre-rolled Cone+®? Download de brochure of maak een vrijblijvende afspraak.

Pre-rolled Cones®

Van 1 tot 1.000 Cones®

Onze premium Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingseenheden. Wij leveren aan zowel de retail, waaronder coffeeshops en (online) headshops, als de tussenhandel.

Consumentenverpakkingen

Wij bieden een breed assortiment kleinverpakkingen, afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker. Het assortiment bestaat uit diverse paperpacks (conische verpakkingen) en blisterpacks. Het aantal Cones® per kleinverpakking varieert van 1 tot 64 stuks. De conische verpakkingen zijn gemaakt van stevig papier en zijn bovendien hersluitbaar. Een andere populaire consumentenverpakking is de kristalheldere blisterverpakking. Zowel de paperpacks als de blisterpacks zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Je kunt ook kiezen voor een maatwerk bedrukking.

Pre-rolled Cones® displays

Cones® is het nummer 1 merk in voorgedraaide hulzen en dat mag gezien worden. Kies voor een opvallende presentatie van de Cones® met onze speciale retail-ready displays. Het stijlvolle verpakkingsdesign verhoogt de attentiewaarde van het merk. In de displays komen de Cones® optimaal tot hun recht. De displays zijn verkrijgbaar in zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Ook hier behoort een maatwerk bedrukking tot de mogelijkheden. De displays worden gevuld afgeleverd en kunnen rechtstreeks de winkel in. Dat scheelt een hoop uitpakwerk.

Bulkverpakkingen

Voor grootverbruikers worden de Cones® geleverd in stevige, stijlvolle kartonnen doosjes. Het aantal Cones® per grootverpakking varieert van 32 of 64 stuks (bulk mini) tot 1.000 stuks. De boxes zijn hersluitbaar. De bulk mini boxes zijn tevens bestemd als consumentenverpakking voor de ‘fanatieke roker’. De boxes kunnen volledig naar wens worden bedrukt als onderdeel van jouw eigen private label.