Cones

Pre-rolled Cones

Intense smaakbeleving

Mountainhigh is een van de grootste internationale spelers op het gebied van voorgedraaide papieren hulzen. Onze Cones zijn gemaakt van het dunst mogelijke vloeipapier, voor een intense en 100% neutrale smaakbeleving. Met onze kant-en-klare Cones kan iedereen genieten in een handomdraai.

Aangename rookervaring

Met de Cones van Mountainhigh trakteer je jouw afnemers op een plezierige en aangename rookervaring. Het kwalitatieve vloeipapier garandeert een gelijkmatige en langzame verbranding. De voorgedraaide hulzen zijn voorzien van een stevig cardboard filter. De Cones zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, formaten en besteleenheden. Naast onze bewezen succesvolle Original Pre-rolled Cones leveren wij ook Natural rolling papers en Bio Organic Hemp rolling papers.

Original Pre-rolled Cones

Het ultieme rookplezier

Mountainhigh is wereldwijd marktleider in Original Pre-rolled Con ...

Lees meer

Original Pre-rolled Cones

Het ultieme rookplezier

Mountainhigh is wereldwijd marktleider in Original Pre-rolled Cones. Onze voorgedraaide papieren hulzen staan bekend om hun ultieme rookplezier. De hulzen zijn gemaakt van zeer transparant en ultradun vloeipapier. Sterker nog; onze Cones zijn gemaakt van het beste én dunste vloeipapier ter wereld. Dat is onze garantie voor een optimale smaakbeleving en een intens rookgenot.

Een sterk merk

Cones is al sinds 1994 hét vertrouwde merk voor kant-en-klare papieren hulzen. Het vloeipapier is voorzien van het originele Cones watermerk, voor een optimale merkherkenning. Daarnaast zorgt het watermerk voor een gelijkmatige verbranding van het vloeipapier. De voorgedraaide hulzen hebben een minimale papieroverslag (circa 3 mm) en een minimale lijmnaad (circa 0,7 mm). De lijm is geschikt voor consumptie. De Cones worden geleverd met een geïntegreerd cardboard filter. Deze innovatieve filtertip zorgt voor een maximale rookdoorlatendheid en een minimale mengseldoorlatendheid. Al deze eigenschappen garanderen een zeer aangename en plezierige rookervaring.

All size Cones

De Original Pre-rolled Cones zijn verkrijgbaar in negen verschillende formaten. Van Small en de populaire King Size tot Giga. Voor de meest populaire formaten hulzen leveren wij tevens diverse soorten vulapparatuur. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een groot aantal verpakkingsoplossingen. Wij leveren zowel retail-ready als bulkverpakkingen.

Maatwerk oplossingen

Voor zowel de voorgedraaide hulzen als voor de verpakkingen bieden wij customized oplossingen. Zo kan het vloeipapier van de Orginal Pre-rolled Cones worden voorzien van een eenkleurige opdruk, voor extra attentiewaarde. Ook op het gebied van verpakkingsdesign bieden wij verschillende maatwerk oplossingen voor een opvallende presentatie. De verpakkingen kunnen fullcolour naar wens worden bedrukt.

Wil je meer informatie over onze Original Pre-rolled Cones? Download de brochure of maak een vrijblijvende afspraak.

Natural Cones

Natuurlijk vloeipapier

Trakteer klanten op een puur natuurlijke rookervaring met onze Nat ...

Lees meer

Natural Cones

Natuurlijk vloeipapier

Trakteer klanten op een puur natuurlijke rookervaring met onze Natural Pre-rolled paper Cones. De voorgedraaide hulzen zijn gemaakt van ongebleekt en 100% natuurlijk vloeipapier. Dat is precies wat de moderne consument graag ziet: ‘hoe natuurlijker, hoe beter’. Uiteraard zonder in te leveren op het rookgenot: Ook onze natuurlijke Cones garanderen een optimale smaakbeleving en een aangenaam rookplezier.

Een betrouwbaar merk

Cones is sinds 1994 onze officiële merknaam voor voorgedraaide papieren hulzen. Het merk staat synoniem voor kwaliteit, gemak en de ultieme rookervaring, en wordt alom gewaardeerd. Het natuurlijke vloeipapier is voorzien van het originele Cones watermerk, voor een optimale merkherkenning en echtheidsgarantie. De Cones Natural zijn voorzien van een geïntegreerd cardboard filter. Deze innovatieve filtertip zorgt voor en optimale rookcirculatie en voorkomt inademing van het mengsel.

Verschillende formaten natuurlijke Cones

De Pre-rolled Cones Natural zijn verkrijgbaar in negen verschillende formaten. Van Small en de populaire King Size tot Giga. Voor de meest gangbare formaten hulzen leveren wij tevens diverse soorten vulapparatuur. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een groot aantal verpakkingsoplossingen. Wij leveren zowel retail-ready verpakkingen als bulkverpakkingen.

Bedrukte Cones

Zowel de voorgedraaide huls als het filter kunnen wij naar wens in kleur bedrukken. We beschikken over een groot aantal standaard bedrukkingen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp. Op het gebied van verpakkingsdesign bieden wij eveneens verschillende drukwerkopties voor een opvallende presentatie.

Wil je meer informatie over onze Cones Natural? Download de brochure of maak een vrijblijvende afspraak.

Bio Organic Hemp Cones

Biologische jointhulzen

Maak kennis met onze nieuwste generatie voorgedraaide hulzen: Con ...

Lees meer

Bio Organic Hemp Cones

Biologische jointhulzen

Maak kennis met onze nieuwste generatie voorgedraaide hulzen: Cones Bio Organic Hemp. Deze Cones zijn gemaakt van biologische, organische hennep. Het hoogwaardige vloeipapier is volledig biologisch geproduceerd en vrij van chloor en chemicaliën. Gebruikers worden getrakteerd op een 100% neutrale smaakbeleving en een pure rookervaring.

Hoogwaardige eigenschappen

Net als bij de Cones Original en Cones Natural staan gemak, plezier en genot centraal. Met onze kant-en-klare biologische Cones kan iedereen in een handomdraai genieten. Just fill it. De biologische voorgedraaide hulzen zijn voorzien van een geïntegreerd cardboard filter, voor een optimaal rookcomfort. De innovatieve filtertip zorgt voor een maximale rookdoorlatendheid en een minimale mengseldoorlatendheid. Het flinterdunne vloeipapier is bovendien voorzien van het originele Cones watermerk, voor een optimale merkherkenning en echtheidsgarantie.

Verschillende formaten biologische Cones

De Cones Bio Organic Hemp zijn verkrijgbaar in negen verschillende formaten. Van Small en de populaire King Size tot Partyformaat en Giga. Wij leveren tevens diverse soorten handmatige en automatische vulapparaten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een groot aantal verpakkingsoplossingen, waaronder blisterverpakkingen en kartonnen displays.

Maatwerk Cones

Zowel de voorgedraaide huls als het filter kunnen wij naar wens in kleur bedrukken. We beschikken over een groot aantal standaard bedrukkingen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp. Op het gebied van verpakkingsdesign bieden wij eveneens verschillende drukwerkopties voor een opvallende presentatie. Vraag naar de mogelijkheden van onze bedrukte Cones.

Wil je meer informatie over onze Cones Bio Organic Hemp? Download de brochure of maak een vrijblijvende afspraak.