Apparatuur

Apparatuur

Jointmakers en zadentellers

Wij leveren diverse machines en handapparatuur voor het afvullen van Cones en voor het tellen van zaden. Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote productieomgevingen. Met de juiste apparatuur kun je sneller, efficiënter en accurater werken. Neem bijvoorbeeld onze geavanceerde Mach 6. Met een ongeëvenaarde productiecapaciteit van maar liefst 216 gevulde hulzen in twee minuten bespaar je enorm veel tijd. Daarnaast voorziet de machine in een compacte, gelijkmatige vulling voor dé perfecte smaaksensatie.

Vulmachines

Binnen no-time een perfect gevulde Cone®

Met onze geavanceerde vulapparatuur is het vull ...

Lees meer

Vulmachines

Binnen no-time een perfect gevulde Cone®

Met onze geavanceerde vulapparatuur is het vullen van hulzen een fluitje van een cent. Wij leveren diverse soorten apparaten voor zowel het automatisch als handmatig vullen van Cones.

Mach 6 vulmachine

Voor grote productieomgevingen bieden wij de professionele Mach 6. Het apparaat bestaat uit een roterend plateau, waaraan je per keer maximaal zes vulunits kunt plaatsen. De vulunits zijn verkrijgbaar voor de volgende formaten Cones: King size en de King size de luxe. Afhankelijk van het aantal toegepaste vulunits produceert de machine 2.000 tot 10.000 voorgedraaide joints per dag. De Mach 6 garandeert bovendien een compact gelijkmatige vulling.

Vibrations® vulmachine

Een ander alternatief is de speciale Vibrations® tafel in combinatie met vulunits uit de Vibration® serie. Voor elk formaat voorgedraaide huls is er een specifieke vulunit beschikbaar. Afhankelijk van de unit kun je per keer 19 (Super Sized) tot 121 (Small) gevulde hulzen produceren. Door de trillingen wordt het mengsel gelijkmatig verdeeld. Kenmerkend voor de Vibrations® is het compacte design.

Handmatige vulsystemen

Voor kleinere productieomgevingen of ‘thuisgebruik’ bieden wij verschillende handmatige vulsystemen. De vulunits uit Vibrations® serie zijn prima los te gebruiken voor het handmatig vullen van Pre-rolled Cones. Daarnaast leveren wij een speciale handvulunit voor 36 stuks, voorzien van een praktisch handvat. Voor het handmatig vullen van grotere aantallen biedt de Coolbox® uitkomst. Met de Coolbox kun je in een keer 120 hulzen vullen. De Coolbox is verkrijgbaar voor de Small 1/4 en de King Size Cones.

Voor elke situatie en elke productiegrootte bieden wij de juiste vulmachine. Wij adviseren je graag voor de meest efficiënte keuze binnen jouw productieomgeving.

Seed cleaner

Schone cannabiszaden

Een goede oogst begint met een goede basis. Daarom begin je met de S ...

Lees meer

Seed cleaner

Schone cannabiszaden

Een goede oogst begint met een goede basis. Daarom begin je met de Seed Cleaner. Dit innovatieve apparaat rekent af met stof, vuil en kleine onderdelen tussen de cannabiszaden. Door middel van lucht worden lichte (stof)deeltjes weggeblazen. Via verschillende compartimenten worden zowel grote als kleine ongewenste onderdelen gefilterd.

Snel en accuraat werken

Het apparaat kenmerkt zich door een eenvoudige bediening: Je stopt de zaadjes bovenin de Seed Cleaner. Afval en vuil worden verzameld in een zakje en de schone zaadjes komen er onder weer uit. Dankzij de accurate reinigingsmethode gaat er geen zaadje verloren. Bovendien ben je met de Seed Cleaner verzekerd van een accurate zadentelling , doordat nevenproducten niet meer (per ongeluk) worden meegeteld.

Beproefde methode

De innovatieve Seed Cleaner heeft zich bewezen als een beproefde methode voor het efficiënt reinigen van zaden. Veel (grote) zaden-banken maken al jaren met grote tevredenheid gebruik van het apparaat. De Seed Cleaner is exclusief bij ons verkrijgbaar.

Seed counters

Automatische zadentellers

Wij verkopen verschillende Seed Counters voor het tellen van za ...

Lees meer

Seed counters

Automatische zadentellers

Wij verkopen verschillende Seed Counters voor het tellen van zaden en afvullen van verpakkingen. De klassieke Seed Counter is geschikt voor (middel)grote verwerkingsaantallen. Het compacte design is uitermate geschikt voor het tellen op locatie. Voor het tellen van grote aantallen biedt de Bulk Seed Counter uitkomst. Deze prestatieverhogende machines staan bekend om hun accurate zadentelling. Desondanks kan het soms voorkomen dat de Seed Counter schilfertjes meetelt. Daarom is het belangrijk om de zaden van tevoren goed schoon te maken. Onze innovatieve Seed Cleaner biedt uitkomst.

Controle en zekerheid

De vraag naar accurate Seed Counters neemt toe, doordat de verkoop van cannabiszaden stijgt. Zadentelers, zadenbanken en zadenverkopers zijn met de Seed Counter verzekerd van een nauwkeurig zadentelling. De Seed Counter biedt bovendien een ideale controleslag voor de inkoopafdeling.

Zaden tellen en verpakken

Voor het snel en nauwkeurig verpakken van zaden is de klassieke Seed Counter verkrijgbaar in combinatie met een praktische verpakkingsunit. De speciale Counter Carrousel kan tien verpakkingseenheden per rotatie afvullen, waardoor de productiecapaciteit veel hoger ligt dan bij handmatig tellen en vullen. Op de machine kunnen zakjes, blisters of tubes worden aangesloten. De machine stel je eenvoudig af op het gewenste aantal zaden per verpakkingseenheid. Ideaal voor de snelle verwerking van grote aantallen zaden. Maar ook voor het verpakken van kleinere aantallen, bijvoorbeeld voor de consumentenverkoop.