Meteen naar de inhoud

De nr. 1 in Pre-rolled paper Cones®

MountainHigh® is onderdeel van het Nederlandse bedrijf VandenBerg Special Products B.V. Het bedrijf werd in 1994 opgericht en is de uitvinder van de beroemde Pre-rolled paper Cones®. Met de Cones® van MountainHigh® kan iedereen in no time de perfecte joint maken. Inmiddels staan wij al jaren aan de top van deze specifieke rokersbranche: MountainHigh® is wereldwijd dé nummer 1 in voorgedraaide Cones®.

No mountain too high

Voor MountainHigh® is geen berg te hoog. Zeker als het om onze klanten gaat en de kwaliteit van onze producten. Wij staan bekend om onze High Service en High Quality. Daarnaast verleggen wij voortdurend onze grenzen; op zoek naar nieuwe, innovatieve concepten. Hierbij draait alles om een excellente rookbeleving bij de consument en een maximaal rendement bij onze afnemers.

Ons doel: Jouw business naar een Higher Level brengen.

One-Stop-Shop

Profiteer van het gemak van een one-stop-shop. Wij bieden het grootste assortiment rookproducten in deze specifieke branche. Naast kant-en-klare hulzen leveren wij verschillende verwerkingsapparaten voor het optimaliseren van productieprocessen, waaronder onze geavanceerde vulmachines en Seed Counters.

Ook voor verpakkingen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bulkverpakkingen, retailverpakkingen en consumentenverpakkingen. Zowel de verpakkingen als de Cones® kunnen wij customizen. Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling. Onze ervaren medewerkers gaan voor jou op zoek naar de meest optimale productpresentatie. Wij bieden tevens private label mogelijkheden.

Wil je meer weten over de producten en/of mogelijkheden van MountainHigh® ?
Maak kennis met ons team en maak een vrijblijvende afspraak.

Pre-rolled Cones®

Van 1 tot 1.000 Cones®

Onze premium Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingseenheden. Wij leveren aan zowel de retail, waaronder coffeeshops en (online) headshops, als de tussenhandel.

Consumentenverpakkingen

Wij bieden een breed assortiment kleinverpakkingen, afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker. Het assortiment bestaat uit diverse paperpacks (conische verpakkingen) en blisterpacks. Het aantal Cones® per kleinverpakking varieert van 1 tot 64 stuks. De conische verpakkingen zijn gemaakt van stevig papier en zijn bovendien hersluitbaar. Een andere populaire consumentenverpakking is de kristalheldere blisterverpakking. Zowel de paperpacks als de blisterpacks zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Je kunt ook kiezen voor een maatwerk bedrukking.

Pre-rolled Cones® displays

Cones® is het nummer 1 merk in voorgedraaide hulzen en dat mag gezien worden. Kies voor een opvallende presentatie van de Cones® met onze speciale retail-ready displays. Het stijlvolle verpakkingsdesign verhoogt de attentiewaarde van het merk. In de displays komen de Cones® optimaal tot hun recht. De displays zijn verkrijgbaar in zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Ook hier behoort een maatwerk bedrukking tot de mogelijkheden. De displays worden gevuld afgeleverd en kunnen rechtstreeks de winkel in. Dat scheelt een hoop uitpakwerk.

Bulkverpakkingen

Voor grootverbruikers worden de Cones® geleverd in stevige, stijlvolle kartonnen doosjes. Het aantal Cones® per grootverpakking varieert van 32 of 64 stuks (bulk mini) tot 1.000 stuks. De boxes zijn hersluitbaar. De bulk mini boxes zijn tevens bestemd als consumentenverpakking voor de ‘fanatieke roker’. De boxes kunnen volledig naar wens worden bedrukt als onderdeel van jouw eigen private label.