De nr. 1 in Pre-rolled paper Cones®

MountainHigh® is onderdeel van het Nederlandse bedrijf VandenBerg Special Products B.V. Het bedrijf werd in 1994 opgericht en is de uitvinder van de beroemde Pre-rolled paper Cones®. Met de Cones® van MountainHigh® kan iedereen in no time de perfecte joint maken. Inmiddels staan wij al jaren aan de top van deze specifieke rokersbranche: MountainHigh® is wereldwijd dé nummer 1 in voorgedraaide Cones®.

No mountain too high

Voor MountainHigh® is geen berg te hoog. Zeker als het om onze klanten gaat en de kwaliteit van onze producten. Wij staan bekend om onze High Service en High Quality. Daarnaast verleggen wij voortdurend onze grenzen; op zoek naar nieuwe, innovatieve concepten. Hierbij draait alles om een excellente rookbeleving bij de consument en een maximaal rendement bij onze afnemers.

Ons doel: Jouw business naar een Higher Level brengen.

One-Stop-Shop

Profiteer van het gemak van een one-stop-shop. Wij bieden het grootste assortiment rookproducten in deze specifieke branche. Naast kant-en-klare hulzen leveren wij verschillende verwerkingsapparaten voor het optimaliseren van productieprocessen, waaronder onze geavanceerde vulmachines en Seed Counters.

Ook voor verpakkingen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bulkverpakkingen, retailverpakkingen en consumentenverpakkingen. Zowel de verpakkingen als de Cones® kunnen wij customizen. Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling. Onze ervaren medewerkers gaan voor jou op zoek naar de meest optimale productpresentatie. Wij bieden tevens private label mogelijkheden.

Wil je meer weten over de producten en/of mogelijkheden van MountainHigh® ?
Maak kennis met ons team en maak een vrijblijvende afspraak.