Verpakkingsoplossingen

Hulzen en zadenverpakkingen

Een goed product verdient een goede presentatie. MountainHigh® is gespecialiseerd in maatwerk verpakkingsoplossingen voor (gevulde) Pre-rolled Cones® en zaden. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige grootverpakkingen, retail-verpakkingen en consumentenverpakkingen. Van kartonnen bulkverpakkingen en displays tot blisterverpakkingen, wij hebben altijd een verpakking die past.

Retail- en bulkverpakkingen

Voor de retail leveren wij diverse presentatiemiddelen en consumentenverpakkingen, waaronder Pre-rolled Cones® displays, blisterpacks en paperpacks. Voor productie van voorgedraaide joints op grote schaal leveren wij tevens kartonnen bulkdozen. Onze verpakkingen staan garant voor een opvallende presentatie en een maximale productbescherming.

Specialist in bedrukte verpakkingen

Onze standaard verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende, gave fullcolour designs. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp als private label. Met een maatwerk bedrukte verpakking springen de producten nog meer in het oog. Kies je liever voor een discrete verpakking? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren je graag voor een verpakkingsoplossing die past bij jouw formule. Laat je inspireren door onze creatieve oplossingen en maak een afspraak. Ons designteam staat voor je klaar.

Pre-rolled Cones®

Van 1 tot 1.000 Cones® Onze premium Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingen...

Joint packages

Voorgedraaide gevulde Cones® verpak je in een handomdraai met onze slimme ´Do It Yourself´ verpakkingen...