Meteen naar de inhoud

Verpakkingsoplossingen

Hulzen en zadenverpakkingen

Een goed product verdient een goede presentatie. MountainHigh® is gespecialiseerd in maatwerk verpakkingsoplossingen voor (gevulde) Pre-rolled Cones® en zaden. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige grootverpakkingen, retail-verpakkingen en consumentenverpakkingen. Van kartonnen bulkverpakkingen en displays tot blisterverpakkingen, wij hebben altijd een verpakking die past.

Retail- en bulkverpakkingen

Voor de retail leveren wij diverse presentatiemiddelen en consumentenverpakkingen, waaronder Pre-rolled Cones® displays, blisterpacks en paperpacks. Voor productie van voorgedraaide joints op grote schaal leveren wij tevens kartonnen bulkdozen. Onze verpakkingen staan garant voor een opvallende presentatie en een maximale productbescherming.

Specialist in bedrukte verpakkingen

Onze standaard verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende, gave fullcolour designs. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp als private label. Met een maatwerk bedrukte verpakking springen de producten nog meer in het oog. Kies je liever voor een discrete verpakking? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren je graag voor een verpakkingsoplossing die past bij jouw formule. Laat je inspireren door onze creatieve oplossingen en maak een afspraak. Ons designteam staat voor je klaar.

Pre-rolled Cones®

Van 1 tot 1.000 Cones® Onze premium Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingen...

Joint packages

Voorgedraaide gevulde Cones® verpak je in een handomdraai met onze slimme ´Do It Yourself´ verpakkingen...
sensimilia icon

Pre-rolled Cones®

Van 1 tot 1.000 Cones®

Onze premium Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingseenheden. Wij leveren aan zowel de retail, waaronder coffeeshops en (online) headshops, als de tussenhandel.

Consumentenverpakkingen

Wij bieden een breed assortiment kleinverpakkingen, afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker. Het assortiment bestaat uit diverse paperpacks (conische verpakkingen) en blisterpacks. Het aantal Cones® per kleinverpakking varieert van 1 tot 64 stuks. De conische verpakkingen zijn gemaakt van stevig papier en zijn bovendien hersluitbaar. Een andere populaire consumentenverpakking is de kristalheldere blisterverpakking. Zowel de paperpacks als de blisterpacks zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Je kunt ook kiezen voor een maatwerk bedrukking.

Pre-rolled Cones® displays

Cones® is het nummer 1 merk in voorgedraaide hulzen en dat mag gezien worden. Kies voor een opvallende presentatie van de Cones® met onze speciale retail-ready displays. Het stijlvolle verpakkingsdesign verhoogt de attentiewaarde van het merk. In de displays komen de Cones® optimaal tot hun recht. De displays zijn verkrijgbaar in zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Ook hier behoort een maatwerk bedrukking tot de mogelijkheden. De displays worden gevuld afgeleverd en kunnen rechtstreeks de winkel in. Dat scheelt een hoop uitpakwerk.

Bulkverpakkingen

Voor grootverbruikers worden de Cones® geleverd in stevige, stijlvolle kartonnen doosjes. Het aantal Cones® per grootverpakking varieert van 32 of 64 stuks (bulk mini) tot 1.000 stuks. De boxes zijn hersluitbaar. De bulk mini boxes zijn tevens bestemd als consumentenverpakking voor de ‘fanatieke roker’. De boxes kunnen volledig naar wens worden bedrukt als onderdeel van jouw eigen private label.

Joint Verpakkingen

Trendy jointverpakkingen

Voorgedraaide gevulde Cones® verpak je in een handomdraai met onze slimme ´Do It Yourself´ verpakkingen. Wij leveren een compleet assortiment trendy jointverpakkingen, geheel naar de wensen van de klant. Alles op maat. Ideaal voor onder meer shops en dispensary’s.

Do it yourself

Voor iedereen die zelf gevulde Cones® produceert, bieden wij handige Tubes en een tweetal blisterverpakkingen: ´A La Carte 6´ en ´Power Pack 3´. De Tubes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor King Size en Party. De verpakkingen garanderen een maximale bescherming en een opvallende presentatie van de gevulde Cones®. De blisterverpakkingen worden plano geleverd, inclusief losse blisters en zijn voorzien van een praktische coldseal. Voor het sluiten van de blisterverpakkingen leveren wij tevens professionele sluitmachines in diverse afmetingen (eenmalige aanschaf). De verpakkingen kenmerken zich door een zeer eenvoudige en snelle handling. Just do it yourself.

Custom made jointverpakkingen

De A La Carte 6 is een ´single six´ verpakking. Je kunt in 1 keer zes gevulde hulzen verpakken in individuele blisters. Deze kunnen vervolgens los gescheurd worden van de strip van 6 en per stuk verkocht worden. In de Power Pack 3 kun je standaard drie gevulde Cones® verpakken. De jointverpakkingen bieden we aan onder uw eigen label.  Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van custom made jointverpakkingen. Van een opvallende fullcolour bedrukking tot een bijzondere vorm of afwijkend formaat. Het is bewezen: een mooie verpakking leidt tot meer verkopen. Met onze trendy jointverpakkingen zit je gegarandeerd goed.

Pre-rolled boxes

Naast blisterverpakkingen verkopen wij tevens pre-rolled joint boxes. De doosjes zijn ideaal om de gevulde Cones® mee te geven aan de klant. Ook hier geldt dat wij de verpakking volledig naar wens customizen. Van een eerste schets tot een compleet nieuw verpakkingsdesign, wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden.