Meteen naar de inhoud

Pure Smoking. Re-imagined.

i nvention family pure smoking

Wereld-wijde Exclusieve Distributeur

Meer dan 25 jaar zijn er al gepasseerd sinds we de wereld van het joint draaien op haar kop gezet hebben. In die tijd  heeft MountainHigh® de pre-rolled Cones® en de machines om ze te vullen uitgevonden en gemaakt. Zo hebben we eigenhandig de markt gecreëerd voor de voorgedraaide hulzen die we vandaag de dag kennen.

Deze honger naar innovatie en creativiteit is wat ons, hier bij MountainHigh®, nog elke dag doet blijven rondkijken naar nieuwe mogelijkheden. Dus als we er dan op één stuiten, dan proberen we één van onze beroemde Cones Collaborations™ te smeden.

En dat is precies wat we deden in 2021 toen we in contact kwamen met I-nvention®: mede-Hollanders en uitvinders van innovatieve, cannabis gerelateerde, producten. We zijn er van overtuigd dat I-nvention®’s lijn van producten een aanwinst is en een aanvulling op onze eigen collectie. Om die reden zijn wij de officiële World-Wide Exclusive Distributor voor de producten van I-nvention®.

Het Jack-Pod™ Systeem

Na het signaleren van een toegenomen interesse in, en bewustwording voor, het puur roken (zonder tabak) in de markt, ontwikkelde I-nvention® een lijn van producten om het Puur Roken nog Puurder te maken. Lees: geen papier en geen tabak. De basis van dit idee is The Jack-Pods™ systeem: makkelijk te vullen Jack-Pods (0.2gr) voor je materiaal. Denk Nespresso™ voor cannabis.  De gevulde Jack-Pod™ glijdt zo in The Weezy™ pijp. Deze bevat tevens een filter(tip), de CTIP™. Deze conisch gevormde CTIP™ bevat geactiveerd carbon. Filters the bad, not the good. De CTIP™  kan trouwens ook gebruikt worden als tip bij het zelf rollen van je joints. We bieden een uitgebreid programma van puur-roken producten. Van het vullen, tot het opbergen, tot het genieten. Neem contact op met ons Sales Team voor meer informatie of om te bestellen.

The Weezy®

Een aluminium one-hitter met verborgen talenten. Je kan er een Jack-Pod™ in kwijt, een CTIP™ en 0,2 gram materiaal.

Jack-Pod™

Puur roken: snel en makkelijk. Een Jack-Pod™ vul je met 0.2gr, stopt hem in een Weezy® en ontspannen maar.

The CTIP™

's-Werelds enige aluminium filtertip in conische vorm. Met actief carbon.
Filtert het slechte, niet het goede. In Weezy® of RYO.

cones icon

Pre-rolled Cones®

Van 1 tot 1.000 Cones®

Onze premium Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingseenheden. Wij leveren aan zowel de retail, waaronder coffeeshops en (online) headshops, als de tussenhandel.

Consumentenverpakkingen

Wij bieden een breed assortiment kleinverpakkingen, afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker. Het assortiment bestaat uit diverse paperpacks (conische verpakkingen) en blisterpacks. Het aantal Cones® per kleinverpakking varieert van 1 tot 64 stuks. De conische verpakkingen zijn gemaakt van stevig papier en zijn bovendien hersluitbaar. Een andere populaire consumentenverpakking is de kristalheldere blisterverpakking. Zowel de paperpacks als de blisterpacks zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Je kunt ook kiezen voor een maatwerk bedrukking.

Pre-rolled Cones® displays

Cones® is het nummer 1 merk in voorgedraaide hulzen en dat mag gezien worden. Kies voor een opvallende presentatie van de Cones® met onze speciale retail-ready displays. Het stijlvolle verpakkingsdesign verhoogt de attentiewaarde van het merk. In de displays komen de Cones® optimaal tot hun recht. De displays zijn verkrijgbaar in zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Ook hier behoort een maatwerk bedrukking tot de mogelijkheden. De displays worden gevuld afgeleverd en kunnen rechtstreeks de winkel in. Dat scheelt een hoop uitpakwerk.

Bulkverpakkingen

Voor grootverbruikers worden de Cones® geleverd in stevige, stijlvolle kartonnen doosjes. Het aantal Cones® per grootverpakking varieert van 32 of 64 stuks (bulk mini) tot 1.000 stuks. De boxes zijn hersluitbaar. De bulk mini boxes zijn tevens bestemd als consumentenverpakking voor de ‘fanatieke roker’. De boxes kunnen volledig naar wens worden bedrukt als onderdeel van jouw eigen private label.