Meteen naar de inhoud

Zadenverpakkingen

Optimale bescherming en presentatie

Met de juiste zadenverpakking breng je jouw business naar een higher level. Een goede verpakking trekt de aandacht van de consument (meer verkopen) en beschermt het product tegen beschadigingen (minder faalkosten). Met onze zadenverpakkingen zit je gegarandeerd goed.

High quality packaging

Kostbare zaden verdienen een uitstekende verpakking. Daarom hebben wij een speciale ‘High Quality’ blisterverpakking ontwikkeld. De blisters zijn gemaakt van stevig polypropeen, waardoor de zaden optimaal beschermd zijn tegen onder andere vocht en pletten. De zadenverpakkingen worden plano geleverd, inclusief losse blisters.

Cold seal technologie

De zadenverpakkingen zijn voorzien van een cold seal lijmtechnologie. Door middel van bijvoorbeeld een handroller wordt de drukgevoelige lijmlaag geactiveerd. De verpakking wordt volledig afgesloten. Dankzij de uiterst sterke lijmlaag kan de verpakking niet zonder zichtbare schade worden geopend. Hierdoor wordt fraude tegengegaan. Voor het sluiten van de zadenverpakkingen hebben wij verschillende sluitgereedschappen ontwikkeld, waaronder een handroller en de innovatieve ‘Jiggle Roller’.

Custom made zadenverpakkingen

Vrijwel al onze zadenverpakkingen worden speciaal op maat gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van custom made zadenverpakkingen. Van een opvallende fullcolour bedrukking tot een bijzondere vorm of afwijkend formaat. Wij denken graag met je mee over een onderscheidend verpakkingsdesign.

seeds icon

Pre-rolled Cones®

Van 1 tot 1.000 Cones®

Onze premium Cones® zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingseenheden. Wij leveren aan zowel de retail, waaronder coffeeshops en (online) headshops, als de tussenhandel.

Consumentenverpakkingen

Wij bieden een breed assortiment kleinverpakkingen, afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker. Het assortiment bestaat uit diverse paperpacks (conische verpakkingen) en blisterpacks. Het aantal Cones® per kleinverpakking varieert van 1 tot 64 stuks. De conische verpakkingen zijn gemaakt van stevig papier en zijn bovendien hersluitbaar. Een andere populaire consumentenverpakking is de kristalheldere blisterverpakking. Zowel de paperpacks als de blisterpacks zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Je kunt ook kiezen voor een maatwerk bedrukking.

Pre-rolled Cones® displays

Cones® is het nummer 1 merk in voorgedraaide hulzen en dat mag gezien worden. Kies voor een opvallende presentatie van de Cones® met onze speciale retail-ready displays. Het stijlvolle verpakkingsdesign verhoogt de attentiewaarde van het merk. In de displays komen de Cones® optimaal tot hun recht. De displays zijn verkrijgbaar in zijn verkrijgbaar in drie officiële Cones® uitvoeringen: Original, Natural en Bio Organic Hemp. Ook hier behoort een maatwerk bedrukking tot de mogelijkheden. De displays worden gevuld afgeleverd en kunnen rechtstreeks de winkel in. Dat scheelt een hoop uitpakwerk.

Bulkverpakkingen

Voor grootverbruikers worden de Cones® geleverd in stevige, stijlvolle kartonnen doosjes. Het aantal Cones® per grootverpakking varieert van 32 of 64 stuks (bulk mini) tot 1.000 stuks. De boxes zijn hersluitbaar. De bulk mini boxes zijn tevens bestemd als consumentenverpakking voor de ‘fanatieke roker’. De boxes kunnen volledig naar wens worden bedrukt als onderdeel van jouw eigen private label.