Zadenverpakkingen

Optimale bescherming en presentatie

Met de juiste zadenverpakking breng je jouw business naar een higher level. Een goede verpakking trekt de aandacht van de consument (meer verkopen) en beschermt het product tegen beschadigingen (minder faalkosten). Met onze zadenverpakkingen zit je gegarandeerd goed.

High quality packaging

Kostbare zaden verdienen een uitstekende verpakking. Daarom hebben wij een speciale ‘High Quality’ blisterverpakking ontwikkeld. De bolvormige blister is gemaakt van stevig polypropeen, waardoor de zaden optimaal beschermd zijn tegen onder andere vocht en pletten. De zadenverpakkingen worden plano geleverd, inclusief losse blisters.

Cold seal technologie

De zadenverpakkingen zijn voorzien van een cold seal lijmtechnologie. Door middel van bijvoorbeeld een handroller wordt de drukgevoelige lijmlaag geactiveerd. De verpakking wordt volledig afgesloten. Dankzij de uiterst sterke lijmlaag kan de verpakking niet zonder zichtbare schade worden geopend. Hierdoor wordt fraude tegengegaan. Voor het sluiten van de zadenverpakkingen hebben wij verschillende sluitgereedschappen ontwikkeld, waaronder een handroller en de innovatieve ‘Jiggle Roller’.

Custom made zadenverpakkingen

Vrijwel al onze zadenverpakkingen worden speciaal op maat gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van custom made zadenverpakkingen. Van een opvallende fullcolour bedrukking tot een bijzondere vorm of afwijkend formaat. Wij denken graag met je mee voor een onderscheidend verpakkingsdesign.